За нас

/Продукти/fashionfunctionfun.png

От повече от 65 години австрийската компания Richter се посвещава на създаването на най-добрите обувки за чувствителните детски крака. Тази страст е комбинирана с традиции и иновации като са взети предвид потребностите на децата и родителите, които търсят идеалната обувка. Това търсене започва от момента преди бебето да направи своите първи крачки и стига до желанията на тийнейджърите да изразят собствената си индивидуалност. В Richter разбираме детския свят и нужди, желания и предизвикателства – можем да видим обувките през детските очи.

Дизайнерските стилове на обувките Richter въздействат и на децата, и на родителите, както визуално, така и функционално като покриват високите изисквания при ежедневна употреба.

Детските обувки Richter пасват отлично на детските крака и са внимателно изработени от висококачествени материали, така че да служат вярно по време на всички занимания на открито и най-важното – да осигуряват приятен климат на детето през всички сезони.

МОДА

Нашият международен екип от дизайнери следи внимателно модните тенденции в модата за възрастни, така че навреме да започнем работа по това, което скоро ще привлича вниманието в детските обувки. Съчетанията на цветове, форми и апликации в детските обувки Richter са умело подбрани и никога скучни.

ФУНКЦИЯ

Детските обувки Richter покриват много повече от детските крака. Ние произвеждаме по най-взискателните стандарти като използваме само качествени материали и отделяме особено внимание на оптималното удобство на крака в обувката.

ЗАБАВЛЕНИЯ

Когато децата играят, тичат или се катерят, те не се замислят за своите обувки. И така трябва да бъде – ние са грижим за това вместо тях.  Обувките Richter са верен приятел във всички сезони и по време на всички приключения, които този вълнуващ свят предлага.

Ако имате въпроси моля, не се колебайте да ни потърсите на office@richtershoes.bg.

Категории

За Производителя

Новини

Анкета

Какви обувки носи вашето дете?

Гласувай